Unravel 2 avslöjas… och släpps idag!

EA drog igång E3 med dunder och brak och avslöjade en del smått och gott under sin presskonferens.

Ett av spelen som avslöjades var Unravel 2. Yarny är tillbaka… och han är inte ensam denna gång! Unravel 2 är uppföljaren till det bedårande spelet Unravel från 2015 och bygger vidare på sin föregångare och fokuserar på bandet mellan två små garnfigurer. Du kan styra dem två små figurerna helt själv eller tillsammans med en vän i lokal co-op. Tillsammans kan du, din vän och våra två små hjältar lösa pussel, ta er fram över hinder och bege er ut på en spännande resa genom vackra Sverige-inspirerade miljöer.

Jag satte andan i halsen när jag fick se trailern och kunde inte låta bli att le stort när Martin Sahlin klev upp scenen för att presentera Unravel 2. Det första Unravel var ett otroligt mysigt spel och uppföljaren ser ut att följa samma spår!

Och det mest överaskande av allt? Spelet är ute nu till PS4, Xbox One och PC!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.