Gameplay från Death Stranding

Spelet så många har väntat på att se nytt ifrån. Och Sony gör oss inte besvikna.

Vi får en ny trailer för Death Stranding, med Norman Reedus som spelar protaginisten Sam. Till skillnad från tidigare trailers får vi faktiskt se gameplay denna gång också, men det är inget avslöjande. Vi får följa Sam när han traskar runt i diverse omgivningar och får ingen riktig känsla för hur gameplay kommer te sig. Vi får däremot en snygg showcase av spelets olika miljöer.

För er som vill analysera finns det gott om detaljer som kan ge oss ledtrådar om vad som komma skall. Vi får se mer av de svarta blöta avtrycken, samt en kvinna som verkar ha en framstående roll i spelet. Hon ber Sam vara tyst medan tunga fotsteg och ett mindre kompisaktigt morrande hörs i närheten. Kvinnan säger några saker innan hon försvinner och lämnar både Sam och oss med fler frågor. Men det är intressanta frågor vi vill ha.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.