Ghost Giant kommer till Oculus Quest i december

Den svenska studion Zoink ligger bakom flera hyllade titlar som Fe, Stick It to The Man och Flipping Death. Tidigare i år så släpptes deras allra första VR-äventyr Ghost Giant till Playstation VR. I december släpps spelet även till Oculus Quest, standalone-headsetet från Facebook.

Ghost Giant är ett mysigt äventyr som hyllats av kritikerna. PlayStation Lifestyle skrev att det är ett måste för alla VR-fantaster. I spelet utforskar du världen Sancourt och hjälper dess invånare med diverse vardagsproblem. Till din hjälp har du din storlek och styrka. Det mesta i spelvärlden går att påverka för att hitta dolda hemligheter som hjälper dig framåt.

Frågan är bara hur många som egentligen har tillgång till Oculus Quest? Personligen tror jag att det hade varit en bättre idé att släppa spelet till Steam VR.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.