Glädjen och firandet har kommit till Eorzea

2016 har redan kommit till sitt slut, med inte mycket mer än två veckor kvar på året. Högtidshetsen är här och det har varit rätt livligt i Final Fantasy XIVs Eorzea också. Där har det förberetts inför det årliga Starlight Celebration som startade igår, den 15:e December.

Äventyrare runtom i Eorzea kommer kunna ta del av festligheterna och hjälpa till att sprida glädjen till flickorna och pojkarna på det lokala barnavdelningen. Få unika belöningar, dekorera ditt hus eller lägenhet med tematiska utsmyckningar och njut av högtiden med andra spelare och vänner. Starlight Celebration kommer fortsätta fram till den sista December, 14:59 (GMT), så passa på så du inte missar det roliga!
Mer detaljer finns att hitta här.

Utöver den kostnadsfria loginkampanjen som är aktiv t.o.m. den 4:e Januari kommer även patch 3.5, The Far Edge of Fate i Januari. Nästa expansion, Stormblood, släpps tidigt nästa sommar. Det finns mycket att se fram emot i Final Fantasy XIV.

Om inte det räcker kommer även Fan Festival Europe i Februari. Detta äger rum mellan den 18:e och 19:e i Frankfurt, Tyskland.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.