Final Fantasy XIV bjuder in till Halloweenfest!

Snart är det dags för Halloween igen och även i Final Fantasy XIV ska det firas med spöken, pumpor och skräck! Den 19:e Oktober går startskottet för årets All Saints’ Wake-event och alla som deltar får fina belöningar! I år består belöningarna av vetenskapsman-outfit, en emote och en lykta till ditt hem i Eorzea. Eventet pågår fram till den 1:a November.

Men det är ju ingen Halloween utan ett spökhus! Besök det klassiska spökhuset eller den nya spökliga trädgården, klä ut dig som NPC:s från hela Final Fantasy XIV:s värld tillsammans med dina vänner och ta galna bilder tillsammans! Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.