Final Fantasy XIV + Yo-kai Watch = Sant!

Ett nytt spännande crossover-event har startat i Final Fantasy XIV och det är ett väldigt efterlängtat sådant! 2016 hade Final Fantasy XIV och Yo-Kai Watch ett populärt crossover-event där spelare i Final Fantasy XIV kunde låsa upp unika föremål baserat på Yo-Kai Watch. Nu har eventet återuppstått! Det är lite enklare, lite mer polerat och det finns mängder belöningar i form av vapen, mounts och minions! En hel del av dem är helt nya för denna omgång av eventet!

Alla spelare som tagit sig över level 15 är varmt välkomna att delta i eventet som pågår fram tills releasen av patch 5.4, vilket ligger några månader bort.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.