God of Rock ute nu

Modus Operandi

God of Rock ser ut som en ohelig kombination av Dance Dance Revolution, Guitar Hero och JoJo’s Bizarre Adventure (eller månne Street Fighter). Den titelgivande rockguden har återupplivat universums största musikskapare genom tiderna för en kamp på riv och glöd i detta rytmiska slagsmålsspel. Om inte den beskrivningen får dig att höja på ögonbrynen vet jag inte vad som skulle få det.


God of Rock utvecklas av Modus Studios, utgivaren Modus Games egen studio. Förutom det kaxiga singelspelarläget har spelet även stöd för lokal PvP och onlinematcher, komplett med crossplay-funktionalitet. Och det är najs, för God of Rock släpps till i princip alla format: PlayStation 4–5, Xbox One/Series X|S, Nintendo Switch samt PC (via Steam). Och det är som sagt ute nu!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.