Gör din egen hjälte i One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Saitama och de andra får förstärkning av din personligt designade hjälte! Glöm inte att skriva upp dig för betan i november!
Gå med i hjälteföreningen med din egna, knasiga hjälte!

Hurra! One Punch Man: A Hero Nobody Knows har ett äventyrsläge i vilket din egenskapade hjälte eller hjältinna kan träna och åta sig uppdrag för att stiga i rang hos Hjälteföreningen! Av trailern att döma ser det ut som att vi har rätt stor frihet i den visuella utformningen av hjälten.

I trailern ser vi spelaren röra sig i en stadsmiljö och interagera med figurer. Troligtvis utspelar sig äventyren i en större stadsmiljö där spelare tar på sig uppdrag och löser brott som uppstår. Vidare ser vi spelare interagera med varandra i en lobby. Förmodligen är det här i Hjälteföreningen där spelare kan anmäla sig till matcher mot andra spelare, eller på andra sätt träna sin hjälte.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows har ännu inget releasedatum.

Vad skulle hennes hjältealias vara?

Beta tajm

Mellan den första och fjärde november håller Bandai Namco i en stängd beta för One Punch Man: A Hero Nobody Knows. Spelare kommer kunna mötas i en lobby och sedan slåss mot andra i matcher. Allt du behöver göra för att ha en chans att medverka är att skriva upp dig som medlem på deras hemsida här. Blir du utvald får du en kod sista oktober som du sedan slår in i din Playstation eller Xbox.

Tiderna för betan är följande:

  •          Session 1 – Fredag, 1 november mellan 11:00 och 13:00
  •          Session 2 – Lördag, 2 november mellan 07:00 och 09:00
  •          Session 3 – Lördag, 2 november mellan 22:00 och midnatt
  •          Session 4 – Söndag, 3 november mellan 22:00 och midnatt

JAM Project

Fans känner troligtvis igen musiken i trailern som en låt från JAM Project, gruppen bakom flera kända låtar inom anime. Låten vi hör är Freaking out! och spelets officiella temasång. JAM Project ligger bland annat bakom temalåtarna från One Punch Man säsong ett och två.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.