Grand Theft Auto V Achievements bekräftade

Årets kanske mest efterlängtade spel kommer exakt på dagen ut om en månad, ni vet vad jag pratar om, Grand Theft Auto V.

Är ni som mig och älskar att låsa upp achievements och klara alla små sidouppdrag så kommer här en lista på alla 49 achievements som kommer att finnas med i spelet om vi får tro Kotaku, vilket vi troligtvis kan.

Gamla klassiker som att klara alla stunt-hopp och utforska den stora världen är givna på listan men det finns även några nya som är lite mer, hur ska jag säga det, lite mer annorlunda. Till exempel  så ska man leta upp alla delar till ett rymdskepp vilket låter otroligt spännande i mina öron och sen det som låter allra mest adrenalinfyllt måste vara achievementen som kallas ”Red Mist” där vi ska klara av alla Rampages. En vild gissning (eller inte) från min sida är att Rampages är exakt som de där små dödskalle-uppdragen i GTA Vice City där man fick ett vapen med oändligt av ammunition och fick gå lös på bilar och alla möjliga gängmedlemmar. Häftigt minst sagt.

Här är listan.

0 Delningar
Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.