Tales of Xillia – Releasedatum!

Namco Bandai Games Europe meddelade idag att det hyllade rollspelet Tales of Xillia når Europa, Mellanöstern, Afrika och Australasien den 9 Aug 2013 till PlayStation 3. De är stolta att presentera den förbokningsbara Special Edition och ”Dag ett”-utgåvan.

Förutom själva spelet inkluderar Tales of Xillia: Milla Maxwell Collectors Edition en 20,5 cm Milla statyett , Original Soundtracks, och en konstbok i hög kvalitet. Allt ingår i en nydesignad vikbar låda.

Utöver Collectors Edition kommer en exklusiv ”Dag ett” upplaga av Tales of Xillia att finnas tillgänglig hos alla deltagande återförsäljare. Denna utgåva kommer att innehålla en konstbok och Original Soundtracks. Fans som förbokar ”Dag ett” utgåvan kommer att få, förutom alla dessa extra saker, en vacker stållåda eller / och exklusiva kostymer för Jude och Milla och ett särskilt anpassat tema till PS3.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.