Bungie ber om ursäkt för Destiny: The Taken King-utgåva

När Bungie visade sin trailer för Destiny: The Taken King på E3 tappade hela kollektivet hakorna för att sedan fnittra av hype. Men lagom till att mässans dörrar slogs igen bubblade frustrationen till ytan. Fans insåg nämligen att de skulle vara tvungna att betala för material de redan köpt om de ville ha det finaste paketet.

På E3 presenterade Bungie tre olika utgåvor av Destinys kommande expansion The Taken King. En utgåva är digital som enbart innehåller expansionen. En annan utgåva innehåller Destiny: The Taken King samt originalspelet och de föregående expansionerna. Dessutom kommer alla lojala spelare som är level 30+ och som spelat de två tidigare expansionerna få en färgshader, sparrow och emblem.
Men det är innehållet i samlarutgåvan som gjort fans riktigt purkna.

Samlarutgåvan är ett paket som hårdkokta fans verkligen kommer vilja köpa. Kruxet är bara att utgåvan även innehåller originalspelet och de två äldre expansionerna, vilket många fans redan köpt till fullpris. Visst är det schysst att ge nya spelare en fullpackad utgåva med allt inkluderat. Men trogna fans, mig själv inräknad, blev arga för att vi exkluderats. Vi vill ha en samlarutgåva ämnad till oss – utan det vi redan betalat för.

Efter en dålig intervju med Eurogamer ber nu spelets creative director Luke Smith om ursäkt för sina ganska dryga svar och lät meddela att det exklusiva digitala innehållet i samlarutgåvan kommer att säljas separat. Dessutom lovar Bungie ”något bättre” för fans som redan bokat samlarutgåvan och som redan äger originalspelet och dess expansioner. Detta något kommer de utannonsera i en nära framtid. Vad som skulle vara bättre än det redan annonserade innehållet kan jag bara spekulera kring. Personligen skulle jag vilja ha en Hawkmoon. Snälla.

Det exklusiva innehållet från samlarutgåvan: tre färgshaders, tre klassföremål och emotes.

Det exklusiva innehållet från samlarutgåvan: tre färgshaders, tre klassföremål och emotes.

Detta är varför jag älskar Bungie. De lyssnar på oss. De respekterar oss. Destiny är lika mycket vårt som det är deras. Alla stora förbättringar som de gjort under månaderna sedan releasen har varit från kollektivets feedback. Investeringen vi lägger i spelet begränsas inte bara till vilken gear och level vi är, utan till spelets funktioner och innehåll.
Tack Bungie för att vi får vara med.

För mer information om The Taken King och de olika utgåvorna, klicka här.

Destiny: The Taken King släpps den 15 september till Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och One.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.