Grand Theft Auto V Online video

Grand Theft Auto V. Spelet som vi alla suktar efter, den olidliga längtan som håller oss sömnlösa om nätterna kommer nu att bli värre än någonsin.

Rockstar släppte nyligen en gameplayvideo från onlineläget och det är riktigt kul att se att man satsat stenhårt även på onlinedelen då det kommer ge en enormt mycket bredare upplevelse när man kan koppla upp sig med sina vänner och helt okända typer på det stora nätet och skapa kaos i en superläcker detaljerad spelvärld där allt är tillåtet.

Att Grand Theft Auto-serien alltid har handlat om singelplayer är ingen hemlighet eller nyhet för någon och det är inget man har valt att ändra på inför släppet utav femman. Men jag tycker ändå att det känns som en frisk fläkt av något ”nytt” i serien och en funktion som verkar bli väldigt, väldigt bra. Jag vet inte vad ni tycker men onlinespelandet i GTA 4 var rent ut sagt bedrövligt.

Jag kan tyvärr inte med ord beskriva hur otroligt häftigt detta ser ut att bli. Videon får helt enkelt tala för sig själv. Titta och njut!

0 Delningar
Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.