Grasshopper numera en del av NetEase

Utannonserades tydligen redan den 22 oktober, men drunknade flödena.

Grasshopper Manufacture Inc, kända för bland annat No More Heroes, Killer7 och Lollipop Chainsaw är numera en del av företaget NetEase Games. De är i sin tur mest kända för spel som Nostos, MARVEL Super War och flera Onmyoji-titlar. De flesta spel i dess katalog är mobilspel med någon form av arenabaserad kamp, vare sig det är 1-mot-1 eller 5-mot-5.

Vad detta innebär för studion där bland andra Suda51 odlar sin kreativitet är i dagsläget svårt att säga. NetEase bedyrar dock att kreativ frihet, självstyre och incitament för framgång är tre nyckelområden inom deras företagskultur.

Med tanke på hur vitt skilda spel de här spelmakarna gör så får vi onekligen hoppas att de inte påverkar varandra i någon större mån. Det vore synd och skam om Suda 51:s ikoniska stil beläggs med munkavle eller andra ingrepp.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.