Green Planet, expansion till Surviving Mars, landar i maj

Nästa expansion till Surviving Mars släpps om knappt tre veckor och ska förse spelare med nya mål i slutspelet.

Paradox Interactive har låtit meddela att Green Planet, den andra expansionen till managementspelet Surviving Mars, släpps den 16 maj till titelns samtliga plattformar. Green Planet introducerar flera mekaniska funktioner till spelet som tillåter terraformning av planeten som ett nytt mål i spelets slutskede.

Green Planet går att förhandsköpa redan nu på Paradox Store för $19.99, men som vanligt rekommenderar vi er att avvakta tills recensioner poppar upp på nätet. Vid sidan av expansionen släpper Paradox även ett mindre innehållspaket vid namn Project Laika, vilket introducerar boskap och husdjur till Surviving Mars. Project Laika kostar $5.99 och båda föremålen kan köpas tillsammans för $23.90.

Surviving Mars: Green Planet förser spelare med en svit av innehåll att arbeta med för att göra Mars till ett andra hem för mänskligheten. Sju nya byggnader att kickstarta terraformeringen inklusive skogsplanteringar, fabriker som pumpar ut växthusgaser och värmeledningar från planetens kärna som höjer planetens temperatur.

Att terraformera planeten är inte en dans på rosor och planeten kommer att reagera på de drastiska förändringarna vilket resulterar i nya katastrofer att hantera. Men när processen nått sitt slutskede är det möjligt att öppna upp kupolerna och låta dina kolonisatörer att andas frisk luft.

En kort tutorial från FeedbackGaming.

Surviving Mars: Green Planet släpps den 16 maj till PC, Xbox One och Playstation 4.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.