Surviving Mars släpps på mars, jag menar i mars

Paradoxalt nog släpps Surviving Mars i mars. Kan du se till att dina nyblivna marsianer överlever på den mytomspunna röda planeten? Du kan ju alltid göra dem till grönsaker.

Paradox Interactive meddelade idag att Haemimont Games strategispel Surviving Mars släpps i mars (pun intended?). Utannonseringen kom i samband med deras femte stream av spelet när de avslöjade nyheten. Den 15 mars är datumet och spelet släpps som planerat på Playstation 4, Xbox One, Mac, Linux och PC.

Du kan se den inspelade streamen på Twitch.

I Surviving Mars skall du kolonisera den röda planeten och ta hand om och utveckla det marsianska samhället genom ledning, resurshantering och stadsplanering. Mars är en karg planet med många faror, så överlevnad blir ingen picknick på stranden. Spelare måste planera sina stadskupoler väl och se till att vatten och mat, liksom ström finns tillgängligt. Men dina nyblivna marsianer är benägna att bli rymdsjuka och lite galna. Hur du väljer att regera över dem är upp till dig. Vad sägs om att göra dem till grönsaker?

Surviving Mars släpps den 15 mars till Playstation 4, Xbox One, Mac, Linux och PC.

Förhandsboka här för unika spelbelöningar.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.