Playstation Japan visar upp nya produkter

[youtube id=”VWplhhktgqs” width=”600″ height=”350″]

Playstation Japan har släppt en video där vi får se lite mer av deras kommande produkter som den nya slimmade varianten av Playstation Vita, Playstation 4 och Playstation Vita Tv.

Destructoid säger att den nya förbättrade versionen av Playstation Vita kommer att komma i sex färger, svart, vit, grön/vit, ljusblå/vit, rosa/svart och khaki/svart.

Det är lite nytt under skalet också, 1GB inbyggt minne är standard och en ny LED-skärm kommer att användas. Tydligen så kommer man inte att använda den otroligt knivskarpa OLED-skärmen från den första modellen. Konsolen kommer även gå att ladda med en vanlig micro USB och den blir även 20% tunnare och 15% lättare.

Releasen är än så länge bara satt i Japan och det blir 10 oktober.

Vad är då Playstation Vita TV undrar du säkert och det är en befogad fråga. Som vi alla vet så har det och kommer att lanseras många nya androidbaserade konsoler av den lite billigare varianten och Sony vill hänga på trenden.

I grund och botten är det ett Playstation Vita maskerat till en vardagsrumskonsol. Man kommer att styra den med hjälp av en Dual Shock 3 eller Dual Shock 4 kontroll. Väljer du att använda den sistnämnda så kan du använda dig av Remote Play vilket ger dig möjligheten att streama dina Playstation 4-spel direkt till din Vita TV.

Streaming av filmer kommer också att vara möjligt genom stora streamingjättar så som Hulu och Netflix.

Man har inte sagt något ännu om när Vita Tv kommer att släppas utanför Japan men där är det sagt att releasen kommer att äga rum 14 november och kosta direkt omvandlat från 9480 yen, 664 kronor.

Playstation 4 vet vi redan det mesta om och ni kan läsa våran artikel om den konsolen här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.