Guitar Hero Live får utökning i låtlistan

Vid det här laget har säkerligen en och en annan gamer bekantat sig med Guitar Hero Live som blev en nytändning av musikkonceptet som tog spelvärlden med storm för tio år sen. Som grädde på moset annonserar Activision att soundtracket kommer utökas med 34 nya låtar denna månad, varav de sex sista kommer hamna i GHTV Premium Shows. Totalt kommer låtlistan att bestå av 300 låtar när tillökningen är genomförd. Då snackar vi om artister som Judas Priest, Tenacious D och R.E.M samt mycket mer!

För den som vill tjuvkika på det nya låturvalet så kan det göras här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.