Gymledare ger tips efter ny uppdatering till Pokémon GO

Snart släpper utvecklaren Niantic en ny uppdatering till Pokémon GO, version 0.35.0 till Android och 1.5.0 till iOS. Med uppdateringen kommer gymledare att ge råd gällande pokémons olika offensiva och defensiva förmågor så att spelare lättare ska veta vilka att ta med i strid. Olika problem orsakade av bottar ska också bli fixade.

Utöver det meddelar Niantic att de jobbar hårt på nya och spännande funktioner till Pokémon GO. Har vi tur dröjer det inte alltför länge innan vi ser ett nytt och förbättrat sätt att spåra luriga pokémon…

Niantic, luddiga som alltid, hade inget datum för när uppdateringen rullas ut men räkna med att den blir tillgänglig under veckan.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.