Här är de första spelsekvenserna från Far Cry 6

Här har vi de första riktiga spelsekvenserna från Ubisofts kommande storspel Far Cry 6. Du är Dani Rojas, en gerilla-soldat och en enmansarmé med ett enda uppdrag: att störta diktatorn Antón Castillo och bringa fred till Yara, ön som är ditt hem. Yara är en kopia av Kuba, med klassiska, amerikanska 50-talsbilar och spansktalande befolkning. Till din hjälp har du det lokala djurlivet, motståndsrörelsen och vapen som spelar Macarena.

Du kommer att hitta din egen väg i Far Cry 6, oavsett om du föredrar att smyga förbi dina motståndare eller skjuta allt som rör sig med något av de många vapnen som finns att tillgå. Valet är ditt. Hur du väljer att transportera dig är även det upp till dig. Till ditt förfogande finns allt från hästar, stridsvagnar och mer eller mindre fantasifulla hemmabyggen. Till din hjälp har du även traktens djur. Varför inte slå sällskap med en tam krokodil?

Far Cry 6 släpps den 7 oktober och väljer du att förhandsbeställa spelet finns en hel del bonusar att hämta i spelet.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.