Släpp lös din inre Rambo till Far Cry 6

Nyligen gav Ubisoft beskedet att bolaget ska släppa ett sidospår till Far Cry 6 – baserat på filmikonen Rambo.

I expansionen All the Blood får spelaren chansen att bistå ett Rambo-fan i kampen mot Yararegimens trupper. Precis som dödsmaskinen himself ska spelaren smyga sig fram och köra processen kort med illbattingarna i mörkrets skugga. Som grädde på moset ges möjligheten att hantera den berömda pilbågen med sprängammunition. Vem vill inte blåsa en helikopter i luften som den amerikanska Vietnamveteranen gjorde mot ryssarna i Afghanistan?

All the Blood finns tillgängligt till PC och konsol. Glöm inte att spana in trailern och känna Rambo-vibben omfamna dig.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.