Innehållet för Lightning Returns: Final Fantasy XIII Limited Edition

Den som har siktat in sig på att lägga vantarna på den nordiska begränsade utgåvan av Lightning Returns: Final Fantasy XIII kan vara intresserad av vad det kommer innehålla och vad man kommer få ifall man förhandsbokar spelet. Vi har detaljerna:

Nordic Limited Edition:

  • Cloud Strife/Final Fantasy VII Gear DLC. Med detta följer det ökända svärdet Buster Sword och Soldier’s Band. Man kommer även få Clouds ikoniska vinst-pose och fanfar. 
  • Lightning Samurai Set. En tre-set samling med kläder av unika utseenden och förmågor. Innehåller ”Shining Prince”, ”Utsusemi” och Dark Samurai” föremål.

Vid förhandsbokning:

  • Exklusivt aluminiumfodral.
  • Ett extra Lightning Samurai Set, som innehåller ”Shogun”, ”Sohei Savior” och ”Flower of Battle” föremål med unika utseenden och förmågor.

[youtube id=”Hw5aFX0mlkY” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

1 Kommentar

  1. Älskar omslaget. Riktigt fint

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.