Innehållet för Lightning Returns: Final Fantasy XIII Limited Edition

Den som har siktat in sig på att lägga vantarna på den nordiska begränsade utgåvan av Lightning Returns: Final Fantasy XIII kan vara intresserad av vad det kommer innehålla och vad man kommer få ifall man förhandsbokar spelet. Vi har detaljerna:

Nordic Limited Edition:

  • Cloud Strife/Final Fantasy VII Gear DLC. Med detta följer det ökända svärdet Buster Sword och Soldier’s Band. Man kommer även få Clouds ikoniska vinst-pose och fanfar. 
  • Lightning Samurai Set. En tre-set samling med kläder av unika utseenden och förmågor. Innehåller ”Shining Prince”, ”Utsusemi” och Dark Samurai” föremål.

Vid förhandsbokning:

  • Exklusivt aluminiumfodral.
  • Ett extra Lightning Samurai Set, som innehåller ”Shogun”, ”Sohei Savior” och ”Flower of Battle” föremål med unika utseenden och förmågor.

[youtube id=”Hw5aFX0mlkY” width=”600″ height=”350″]

1 Kommentar

  1. Älskar omslaget. Riktigt fint

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.