Nu drar Gran Turismo Academy 2013 igång

Igår påbörjades GT Academy-tävlingen för 2013, där spelare kan kvala in för att slutligen få ta sig till en äkta racingbana och köra äkta racingbilar.  För att kvala in i tävlingen måste man ladda ner den nyligen släppta demoversionen av Gran Turismo 6, där man får gå genom en liten körskola innan man låser upp den sista kvalificerande tävlingen.

Demoversionen kommer att finnas tillgänglig till slutet av augusti men tävlingen kommer endast pågå tills den 29 juli kl 00:59, så om man vill börja tävla är det hög tid att börja redan nu! Men även om man inte går vidare i tävlingen så kan man trösta sig med att man kommer få bonusmaterial endast genom att skicka in sin tid.

De lyckliga vinnare som tar sig in i finalen får åka till de nationella finalerna för Gran Turismo där de kommer utmanas både i spelet oh riktiga Nissan Nismo-bilar. Därefter kommer de åka vidare till Race Camp i Silverstone och få möjligheten att ta plats i Nissans elitgrupp Nismo Athletes.

För den som är intresserad är det bara att ladda ned demoversionen från PlayStation Store och köra igång!

Läs mer om GT Academy på:
Officiella hemsidan
Facebook
Twitter

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.