Har du spelat Skrillex Quest?

För den som älskar old school-rollspel så kommer Skrillex Quest att kännas ungefär som en lucid dröm. Detta webbläsarspel är gratis att spela och blandar en stor dos Zelda med det kritikerrosade indiespelet Sword & Sworcery i en RPG-mix som dessutom är pyntat med ett soundtrack bestående enbart av dubsteplegenden Skrillex låtar.

Skrillex? Ja, det låter väl ändå helt otroligt att hans musik skulle passa i ett traditionellt rollspel. Men i Skrillex Quests psykadeliska anda, där man kastas från det ena äventyret till det andra med minuters mellanrum, så fungerar det helt klockrent. Handlignen är att kasetten som spelet finns i har fått damm i sig, och nu måste man bekämpa alla glitchar som successivt tar kontroll över spelvärlden.

Nog orerat. Ta fem minuter och testa själv!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.