Tidiga julklappar för PlayStation Plus-prenumeranter!

Då är det dags för lite tidigt julklappsutdelninger, tycker Sony i sitt senaste pressmeddelande. De som har PlayStation Plus kommer nämligen att få tillgång till en rad fina spel med start den 5 december då man kommer kunna flygga omkring och stoppa skurkar i Batman: Arkham City. Actionspelet Vanquish från Platinum Games kommer också gå att ladda ned såväl som det kritikerrosade pussel/plattformsspelet LIMBO.

De som ännu inte hunnit ladda ned Bulletstorm och Resident Evil 5 Gold Edition kommer fortfarande att kunna göra det under hela december via ”Your Instant Game Collection”, en avdelning för Plus-prenumeranter i PlayStation Store där man alltid är garanterad 14 fulltitlar vid alla tillfällen, och fem nya spel varje månad. För PS Vita-ägare så kommer man även att kunna ladda ned Mortal Kombat som kommer att dyka upp så småningom, liksom Knytt Underground till PS3.

PlayStation Plus blir bara bättre och bättre! Det är inga dåliga spel som görs tillgängliga via den här utökningstjänsten för PlayStation Network, och det verkar som att Sony planerar att fortsätta satsa för att göra denna tjänst till en viktig selling point.

Mer information på PlayStation Blog.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.