Godsaker till de som boka Dead Space 3 tidigt

Den 7 februari nästa år så kommer skräckshootern Dead Space ut med sin tredje upplaga och nu meddelar EA att de spelare som är lite förutseende och förhandsbokar spelet belönas med lite extra bonusar. De som bokar sitt spel hos GameStop får en EG-900 SMG, medan de som förbokar via CDON får en Tesla Enervator. Dessa exklusiva vapen ger spelarna möjligheten att förstöra de skrämmande och mystiska The Markers och sätta stopp stop Necromorph-smittan en gång för alla. I Dead Space 3 sätts de ofrivilliga hjältarna Isaac och Carvers tekniska och militära kunskaper på svåra prov när de måste leta efter delar för att bygga ihop de ultimata verktygen för överlevnad. Medan spelarna utforskar planeten kan de leta efter delar, montera isär verktyg, bygga nya dödliga vapen och dela med sig av dem till vänner för att besegra allt som kommer i deras väg.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.