Hästälskare se hit!

Imagine Champion Rider 3DS låter spelare leda en grupp med tävlingsryttare. Följ med till ridskolan och träna och ta hand om hästar för att förbereda dem för olika tävlingar, bland annat banhoppning. Hästälskare bjuds på varierade ridturer, vackra miljöer, tävlingar mot vänner och kan hålla koll på djuren via hästarnas loggböcker.

Spendera tid med hästarna för att förbättra deras prestanda och bygg upp unika förhållanden för att lära känna dem bättre. Välj mellan 16 olika hästar från 8 olika raser och anpassa din spelfigur samt hästens tillbehör.

Den 14 februari släpps spelet exklusivt på Nintendo 3DS.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.