PC-klassikern Full Throttle får en remaster

1995 släppte det nu insomnade bolaget LucasArts PC-spelet Full Throttle. Spelet var ett så kallat peka-och-klicka som innebar att spelaren var tvungen att klicka på ett objekt och därefter välja vad som skulle ske därefter. Full Throttle fick fin kritik och anses än idag som ett av de bästa i genren.

Nu ger utvecklaren Double Fine beskedet att en remasterversion är på väg och ska släppas nästa år till PC, PS4 och PS Vita. Uppgraderingen kommer innehålla bättre grafik, bättre ljud samt möjligheten att växla mellan originalet och uppföljaren.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.