En äkta viking till Comic Con Göteborg

Vi känner igen honom från Vikings och Hungergames. Alexander Ludwig är den senaste stjärnan som är klar för Comic Con Göteborg.

Sedan tidigare är det klart att Game of Thrones-stjärnan Jerome Flynn och Gaten Matarazzo från Stranger Things kommer till Comic Con i Göteborg den 11-12 maj. Nu får de sällskap av den kanadensiska skådespelaren Alexander Ludwig. Det skriver mässan på sin egen sajt.

Vi lärde först känna den unga skådespelaren som Cato i Hunger Games. Cato kom från Distrikt 2, representerade Career och precis som Katniss hade han anmält sig frivilligt. Alexander vann två priser för rollen som Cato. Efter Hunger Games var han med i Lone Survivor för att sedan göra den karaktär som nog de flesta förknippar vår gäst med, nämligen Björn Ironside i Vikings.

Alexander Ludwig kommer vara på plats under Comic Con Göteborg både lördag och söndag 11-12 maj. 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.