Sea of Thieves jubileumsuppdatering största hittills – sjösätts i april

PvP arena, fiske och matlagning samt ett nytt sätt att väva in piratfantasi i spelet. Allt detta och (troligtvis mer) i april.
Pirater har mycket att se fram emot i Sea of Thieves.

I går firade Sea of Thives sitt första år till havs och Rare hyllar nu sina spelare och belönar dem med lite skinande piratprylar. Men framförallt avtäckte Rare sina planer för jubileumsuppdateringen – och här väntar mycket skoj för saltiga pirater.

Till att börja med får Sea of Thieves ett hängivet PvP-läge i form av Arena, där besättningar tävlar mot varandra för guld och ära. Sedan får pirater äntligen möjlighet att fiska (hett efterfrågat bland fansen) och laga mat. Slutligen kommer Sea of Thieves att väva in styrda berättelser och äventyr i piratlivet med tillägget Tall Tales. Exakt vad dessa äventyr handlar om är oklart, men av trailern att döma ser det ut att vara gravplundringar eller dylikt farligt.

Jubileumsuppdateringen för Sea of Thieves släpps den 30 april.

Klä dig som en pirat

Min hatt den har tre kanter, yarr!

Föremålen Rare delar ut för spelare som spelat Sea of Thieves under det gångna året är:

  • Captain Bones’ Original Pirate Cutlass (finns i vapenkistan)
  • Alla som nått Pirate Legend innan 20 mars erhåller Golden Legendary Tankard, Golden Legendary Hurdy-Gurdy, Golden Legendary Blunderbuss samt Golden Legendary Sail, Hull och Figurehead. Finns i respektive kistor.
  • Alla spelare kommer kunna köpa Golden Sailor Hat och Golden Sailor Cannons från valfri affär (klädbutik och skeppsbutik) för bara 320 guld från och med i dag och fram till den 30 april.

Streams ohoj

Rare storsatsar på jubileumsuppdateringen och kommer att hålla i tre sändningar fram till releasen den 30 april. Sändningarna kommer att fokusera på de olika funktionerna i uppdateringen och inleds med Arena. Sändningarna ser du på Sea of Thieves Mixer-, Twitch– eller Youtubekanaler.

Anniversary Preview: The Arena (onsdag 10 april klockan 18:00)
Lär dig mer om Sea of Thieves tävlingsinriktade spelläge, i vilket du och dina vänner kämpar mot andra besättningar i snabba matcher. Den som samlar mest loot vinner.

Anniversary Preview: The Hunter’s Call (tisdag 16 april klockan 18:00)
The Hunter’s Call är ett nytt handelsbolag som erbjuder pirater nya sätt att spela. Lär dig mer om vad bolagets affärer och vilka belöningar de erbjuder. The Hunter’s Call ska även bidra till att bli piratlegender.

Anniversary Preview: Tall Tales – Shores of Gold (tisdag 23 april klockan 18:00)
Sea of Thieves som du aldrig sett det förr. Tall Tales är en svit med uppdrag med rik berättelse. De kan upplevas ensam eller i besättningar. Den första upplagan av uppdrag heter Shores of Gold och bjuder in pirater i en historia om kärlek, heder och svek i jakt efter den mytiska platsen Shores of Gold.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.