Helldivers II släpps 8 februari

Svenska Arrowhead Game Studios är tillbaka med nästa generations kaotiska samarbetsspel, Helldivers II!
Strid för frihet och demokrati denna vinter.

Mästarna inom kaotiskt roliga samarbetsspel Arrowhead Game Studios är tillbaka med Helldivers II, uppföljaren till hysteriskt tokiga Helldivers från 2015. Precis som föregångaren tar du och tre andra spelare rollen som en soldat från Super Earth, som ska sprida fred, demokrati och frihet i galaxen genom bomber och granater!

Det fenomenala Stratagem-systemet återvänder och låter dig knappa in en beställning från moderskeppet i omloppsbana. Dessa paket kraschlandar på stridsfältet och om du inte aktar dig blir du till mos. Samma gäller när en stridskamrat faller (av fiendeeld eller för att de råkade kliva in framför din gevärspipa) så drämmer förstärkning ner i en drop pod i närheten.

Helldivers II sätter enorm vikt på samarbete. Ska du klara och överleva de svårare uppdragen måste du och dina kamrater kommunicera och koordinera era anfall och försvar. Men det är säkert minst lika kul att bara skjuta vilt omkring sig på de lättare nivåerna – det var det iallafall i originalet!

Helldivers II släpps om mindre än en månad, den 8 februari 2024, till Playstation 5 och PC via Steam. Till skillnad från originalet går det inte att spela tillsammans i soffan på delad skärm, men uppföljaren lanseras med full crossplay mellan Playstation och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.