Heroes of the Storm kommer till Sverige med Mid-Season Brawl!

Med de regionala mästerskapen avslutade är det de bästa av de bästa som möts i Mid-Season Brawl – den första globala turneringen inom Heroes of the Storm.

Spänningen går av stapeln med de lag som möts på gruppscenen för Mid-Season Brawl i DreamHack Studios i Stockholm. Detta sker 14:, den 9:e juni. Lagen som kommer spela är Team Dignitas, tillsammans med Fnatic och Method. Dessa lag kommer utmana Nordamerika, Korea, Kina Australien, Nya Zeeland och Taiwan.

Turneringen kommer struktureras efter round robin-principen, där alla lagen får möta varandra. Detta kommer avgöra hur de placerar i slutspelen som tar plats under DreamHack i sommar. Detta äger rum i Jönköping, med start 16 juni. Där har de en chans på en prispott med hela 250,000 dollar och chans att visa upp sina färdigheter för världen.

 För mer information, titta in på Destination: Sweden och läs mer om själva turneringen och detaljerna kring den.

Medan tävlingarna fortgår i huvudeventet kommer fans av Heroes of the Storm kunna se något lite annorlunda med HGC All-Stars. Detta är matcher som bara spelas för skojs skull. Här möts väst och öst och matcherna har en hel del märkliga regler. Detta ger matcherna en liten twist på vad vi annars är vana att se. Ta en titt på All-Stars bloggen för mer detaljer.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.