Heroes of the Storm: Cassia

Det senaste tillskottet till Heroes of the Storm är Cassia, amazonkrigaren som vi för första gången kunde se i Diablo II. Efter att ha återvänt i Diablo III får vi nu återse henne i Blizzards "Greatest Hits" RTS, där vi får bekanta oss med allehanda karaktärer från de flesta av deras spel. Den nya karaktärern kliver in från Diablo-universumet och tar rollen som en ranged assassin.

Efter att ha testat några matcher med Cassia måste jag säga att jag, som novis inom Heroes of the Storm, gillar henne. Hennes grundattack är mid-range och låter dig attackera på ett relativt säkert avstånd, med god skada. En taktik som jag tycker är extremt tillfredsställande är att sakta nöta ned motståndet med standardattacker med hennes Lightning Fury och Blinding Light, bara för att ta dem i flykten med Fend. Den sistnämnda attacken låter dig hoppa in mot målet och kasta iväg en skur av attacker som skalar bort ansenligt med hälsa. Tack vare mobiliteten och skadan har jag vid fler än ett tillfälle hoppat in på fiender och avslutat dem innan de hunnit fly.

Bland Cassias grundattacker har hon Lightning Fury (Q) som skickar iväg ett elektrisk spjut i en rak bana framför henne. Med uppgraderingar kan attackens cooldown dras ned avsevärt, samt sakta in fienden. Tillräckligt med uppgraderingar låter inte bara spjutet bli otroligt snabbt (runt två sekunders cooldown) men även ett bra verktyg att ge sig på torn och flyende fiender. Det har en bra räckvidd som låter dig få iväg en sista stöt innan det är dags att retirera.

Blinding Light (W) är en attack där Cassia slår ned en boll av ljus som förblindar fienden under två sekunder. Cassia gör 15% mer skada på förblindade fienden under den tiden. Det är inte en lång cooldown på den och jag märkte själv att det var manan som var mitt problem, inte återhämtningen av attacken. Med uppgraderingar kan Blinding Light användas mer frekvent och i kombination med vissa förmågor kan det bli en dödlig kombination.

Fend (E) låter Cassia slå till mot fienden med ett stim av attacker, i ett konformat område. konformat område. Med uppgraderingar kan längden och skadan på attacken utökas. Det här var en av mina favoritförmågor Istället för att använda den som en crowd controller var det ett ypperligt verktyg för att fånga flyende motståndare i en säker död. Med uppgraderingar är det här definitivt ett förmåga att lita på.

Aviodance är Cassias passiva startförmåga som ger henne mer armor när hon springer.

Cassia är den nya karaktären som kliver in i arenan.

Cassias heroics heter Valkyrie och Ball Lightning . Valkyrie (R) låter Cassia frammana en Valkyria som flyger fram och tillbaka i en rak linje framför henne. Valkyrian delar ut 190 i skada och stunnar fienden i 0.5 sekunder. Valkyrian slår även tillbaka fiender. Ball Lightning är Cassia andra heroic-attack. Den låter Cassia kasta en boll av elektricitet som studsar upp till sex gånger mellan de närmaste fienderna och Cassia. När fienden träffas tar de 200 i skada. Med en lv.20-uppgradering kan bollen studsa runt mycket längre och orsaka mer skada per attack. Om du använder dig av Valkyrie kan du rota fiender, vilket kommer väl till pass om du vill utnyttja hennes disability-bonusar.

De talanger Cassia kan lära sig fungerar givetvis bra i kombination med andra förmågor. Martial Law är en passiv förmåga som låter henne göra mer skada på fiender med disabilities, som t.ex. den förblindelse som Blinding Light orsakar. Tillsammans med Ring of the Leech och Inner Light, två andra passiva förmågor, kan det här utökas ytterligare. Hon känns bra att spela med och erbjuder en tydlig repertoar av spelstilar och hittills har det varit roligt att testa de olika. Antingen går du in för mer direkt DPS, eller så skapar du en lite mer strategisk karaktär, som supportar med sina attacker, lika mycket som de främjar hennes egen damage output.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.