Horizon Chase får nytt DLC

Horizon Chase Mobile Edition får nytt nedladdningbart material som fått namnet Golden Japan. Släppet sammanfaller med den japanska seriehögtiden Golden Week, i vilken flera helgdagar sammanfaller och gör att större delen av veckan är röd och därmed arbetsfri. Paketet innehåller 9 nya banor (3 i Tokyo, 3 i Iya Valley, 2 i Kyoto och en i Sapporo), 4 nya färgteman (efter du klarat kampanjen) samt en ny bil: Déjà Vu (en referens för de initierade, så att säga).

Golden Japan är alltså än så länge bara utannonserat för mobilversionen av Horizon Chase. Vi får se om framtiden ger Horizon Chase Turbo-spelare chansen att avnjuta nyheten så småningom. Kanske kommer det och DLC-paletet China Spirit som släpptes i början av året i en samlad expansion?

Horizon Chase släpptes redan 2015 och är ett racingspel i samma stil som OutRun, Top Gear och Lotus. Dess storebror Horizon Chase Turbo släpptes 2018 och är högaktat på tjänster som Steam. Det finns även tillgängligt på PlayStation 4, PlayStation Vita (minns ni den?) Xbox One och Nintendo Switch.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.