”Horrorpunk”-spelet Morbid får fysisk utgåva

Morbidt nyfiken?

Morbid: The Seven Acolytes kommer att få en smaskig fysisk utgåva till PlayStation 4 och Nintendo Switch. Signature Edition, som den kallas, kommer att innehålla det fysiska spelet (skiva eller kort), konceptkonstkort, två broscher, en CD med all musik från spelet, samt en (förhoppningsvis) lagomt dimensionerad låda att hålla alltsammans. En standardutgåva utan de extra krusidullerna kommer också att finnas.

Morbid: The Seven Acolytes är ett actionspel som spelas i isometriskt 2D-perspektiv med klara influenser från Lovecraft, Cronenberg och Miyazaki. Det är med andra ord Cthulhu möter The Brood möter Dark Souls. Den groteska visuella stilen renderas i härlig pixelform som för tankarna till CrossCode och liknande modernare, pixelbaserade spel.

Morbid utvecklas av finländska studion Still Running och saluförs av Merge Games (Aragami, Moonlighter). Släppdatumet är inte bekräftat ännu, men innan årets slut är planen att det ska släppas på PC (via Steam) och Xbox One, förutom de tidigare nämnda Nintendo Switch och PlayStation 4.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.