Lonely Mountains: Downhill kommer till Xbox Game Pass i höst

Det tyskutvecklade spelet ges ut av svenska Thunderful Publishing.

Du, din cykel och ett berg. Mer än så krävs inte för att skapa ett roligt, frustrerade och beroendeframkallande spel. Lonely Mountains: Downhill, utvecklat av tyska Megagon Industries, släpps i höst och kommer även att bli tillgängligt via prenumerationstjänsten Xbox Game Pass.

Vi testade Lonely Mountains: Downhill under Gamescom tidigare i år och blev omedelbart förälskade i det vackra, men svåra spelet. Upplägget är enkelt. Det gäller att på cykel ta sig ner för ett berg på kortast tid. Men det är inte fullt så lätt som det låter. Frustrationen är stor när du gång på gång faller handlöst ner för sluttningar och ut för stup. Det är inget förlåtande spel, så ladda upp med en rejäl dos tålamod. Samtidigt lockar Lonely Mountains: Downhill fram den där bekanta bara-en.gång-till-känslan och det är oerhört svårt att slita sig från skärmen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.