I höst får du slakta ännu fler zombies i Arizona Sunshine 2

Arizona Sunshine var utan tvekan ett av de mer lyckade, tidiga VR-spelen. Nu får zombieskjutaren en efterlängtad uppföljare som bjuder på ännu fler sätt att hantera odöda. Arizona Sunshine 2 erbjuder kort och gott ännu mer zombieslakt av bästa sort!

Välkommen tillbaka till soliga, zombiesmittade Arizona, där du än en gång kan inta rollen som vår hjälte med den mörka humorn och ge dig ut på nästa kapitel av VR-äventyr. I en postapokalyptisk värld där varje kula räknas kan du snart uppleva spänningen i realistisk strid när du får hantera en mängd nya vapen – från hagelgevär till machetes och eldkastare. Ett helt nytt närstridssystem kommer att driva dig till gränsen av dina förmågor när du slaktar Freds (zombies, ifall du inte visste det) som aldrig förr.

Berättat med den omisskännliga humoristiska tonen från vår hjälte är Arizona Sunshine 2 en direkt uppföljare till originalet och spelet tar dig med på ett nytt äventyr med kroppsdelar överallt, i jakten på svar. Och vad är bättre än att våga sig ut i en värld full av zombies? Jo, att överleva det tillsammans med din nya bästa vän – Buddy. Buddy är inte bara din fyrbenta följeslagare i vått och torrt, han är också den snällaste vovven som hjälper dig att bli av med de där irriterande Freds.

Arizona Sunshine 2 har ännu inget mer exakt släppdatum.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.