After Us – vackert plattformsäventyr ute nu

After Us, spelet som väver in plattformsäventyr och starka budskap om miljöförstöring, finns nu till PC, Playstation 5 och Xbox Series X|S.
Återställ livet på jorden.

Private Division och spanska Piccolo Studio är glada att utannonsera att After Us nu äntligen är ute! Tillgänglig på Steam, Playstation 5 och Xbox Series X|S för cirka €29.99.

Piccolo Studio är en artistisk spelutvecklare i Barcelona, Spanien. Deras tidigare spel Arise: A Simple Story, är ett känslomässigt äventyr som du i dagsläget kan köpa för en spottstyver. After Us håller en liknande ton men sätter fokus på vår miljö. I rollen som Gaia, livets ande, utforskar du surrealistiska världar för att återställa kraften hos Moder jord.

Medan du navigerar genom postapokalypsen mänskligheten lämnat efter sig kommer du se resultatet av deras försummelse. Men du ser också bevis på deras förmåga till ömhet och kärlek. De vackra miljöerna berättar om en värld som på olika sätt lidit en ekologisk död. De sista djuren är borta och Moder jord har förbrukat all sin energi. Det blir upp till dig att finna djurens andar och återföra dem till Modern. Lyckas du kanske du kan återställa hopp till den bedrövade världen.

Om du planerar att köpa After Us bör du känna till att spelet för tillfället inte stödjer mus och tangentbord på PC utan kräver en handkontroll. Betygen på Steam talar också om ett spel som inte verkar helt optimerad för PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.