I januari kan du leka bonde i ditt 3DS

Gör dig redo för ett liv på den grönskande landsbygden i Story of Seasons som släpps exklusivt till Nintendo 3DS den 8 januari. I etta väldigt japanska spel är det din uppgift att ta hand om en mysig bondgård i den lilla staden Oak Tree och börja ett nytt liv. Story of Seasons är den första delen i spelserien som kallas Bokujo Monogatari i Japan.

När du väl tagit din bondgård i besittning är det upp till dig att besluta om vilka grödor du ska odla och vilka djur du vill ha på gården. I takt med att din bondgård växer kan du delta i stadens årliga tävlingar, bygga upp en förmögenhet och till och med skaffa dig ett flertal exotiska djur så du kan erbjuda stadens invånare att gå på safari.Försök också få tag på några Mystery Seeds för det är spännande grödor. De har förmågan att växa och bli till olika Nintendo-föremål. Du kan få en Super Mushroom som får dina grödor att växa väldigt fort eller en Super Star som håller dina grödor fräschare betydligt längre. Eller varför inte en Fire Flower så du lätt kan få bort döda och ruttna plantor?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.