Idag går crossplay-betan för Modern Warfare live

För första gången någon kommer Call of Duty-spelare på olika plattformar kunna möta varandra. Idag kan alla som signat upp för betan av Modern Warfare få känna på spelets crossplay-funktion..

Här kommer några tips på hur du gör för att dela i den öppna betan:

  1. I Modern Warfare kan spelare själva välja om de vill aktivera crossplay-funktionen. Glöm inte att slå på funktionen i spelet.
  2. Du behöver ett COD-konto. Det kan skapas här.
  3. Balanseringen är anpassad till de olika formaten. Ingen skall behöva känna att de spelar i underläge på grund av valet av plattform. Alla system kan utnyttja både handkontroll, mus och tangentbord, men endast spelare med samma typ av kontroll kommer att matchas mot varandra. Det kommer att finnas lobbys bär val av kontroll inte spelar någon roll.
  4. Alla multiplayer-lägen fungerar med crosplay, men det finns inga planer på att öppna upp för rankade spel eller turneringar mellan de olika plattformarna.

Utvecklarna Infinity Ward har valt att skippa ett så kallat Season Pass. Istället planeras flera kostnadsfria uppdateringar i form av nya kartor och innehåll i olika steg efter releasen.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.