Säsong fem för Call of Duty: Modern Warfare landar idag

Idag släpper Infinity Ward den femte säsongen till Warzone och multiplayer i Call of Duty: Modern Warfare. Bolaget utlovar de största kartorna någonsin i uppdatering, tillsammans med nya vapen och operatörer.

En extra saftig nyhet är tillkomsten av ett tåg som ska runt och erbjuda skygg och utrustning. Vill spelaren claima plåtburken så är det fritt fram. Se bara till att vakta den med ditt liv när sanningens minut nalkas.

Besök spelets officiella hemsida för mer information om satsningen. Är du en av dem som kommer införskaffa den rykande färska säsongen?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.