I dag släpptes Xbox One i USA

Det kan inte ha undgått någon att Microsoft i dag släppte sin next-gen konsol Xbox One i USA. Games Inustry rapporterar att releasen i Australien var den största hittills och att förhandsbokningarna slog föregångaren Xbox 360 med hästlängder. Exakta siffror för hur många som sålts i USA kommer att dröja men bara hos Gamestop väntar över 2.3 miljoner människor på sina nya konsoler.

Efter releasen av Playstation 4 rapporterades det att ett fåtal konsoler hade problem med HDMI-anslutningen vilket gjorde att det inte gick att få någon bild på TV:n. Xbox One har även den stött på ett problem genom att skivläsaren inte vill ta in hela skivan vilket resulterar i att man inte kan spela och ett märkligt ljud.

Lyssna på det hemska ljudet i videon!

[youtube id=”lOPcMT5DHWY” width=”600″ height=”350″]

1 Kommentar

  1. Äsch det är ju bara Call of Duty… Duktig konsol som vägrar läsa struntspel 🙂
    Let the flamewar commence…

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.