Xbox One snart utan Kinect!

Efter nästan ett år bestämmer sig äntligen Microsoft och Xbox att göra det spelkritiker och journalister sa redan från början: sälja Xbox One utan Kinect!

Jajamän, de har gjort ännu en Xbox One-80 för att möta fansens krav. Det nya konsolpaketet utan Kinect kommer att säljas för det rekommenderade priset $399. Värt att veta är att detta är priset som återförsäljare baserar sina priser på, men allt som allt kommer konsolen ändå att bli billigare. Xbox One med Kinect kommer fortsätta säljas för det gamla rekommenderade priset $499.

Några av funktionerna som kräver Kinect inte kommer att fungera utan tillsatsen, men det är förmodligen inget som kommer påverka den generella konsumenten. Och för den som inte vet är Kinect en tillsats som läser av rörelser och röster för att kunna styra konsolen och vissa särskilt utvecklade spel.

I samband med denna annonsering lät Microsoft meddela att flera underhållningsappar tillgängliga på Xbox Live kommer bli tillgängliga för alla med Xbox 360 och One  vare sig de har Xbox Live Gold-medlemskap eller inte. Dessa inkluderar bland annat Twitch och Netflix. Dock poängterade Microsofts Phil Spencer för Joystiq att de inte har ändrat sin policy vad det gäller free-to-play-spel och MMO:s. Där kommer det fortfarande att krävas ett Xbox Live Gold-medlemskap, utöver spelets egna medlemskap, för att spela, exempelvis den kommande konsolversionen av The Elder Scrolls Online.

Xbox One kommer officiellt till Sverige någon gång i september i år.

Källa: Joystiq

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.