Inferno sätter eld på Soul Calibur VI

Inferno återvänder till SoulCalibur VI! Denna gången är han inte 100% eld utan påminner mer om en kombination av detta med Charade från SoulCalibur II. Han beskrivs som ett lapptäcke av fightingstilar från alla de själar som absorberats av svärdet Soul Edge. Att döma av den senare delen av trailern verkar han återigen vara slutbossen, men med mer story relaterat till honom än i tvåan.

Inferno är en av de mest ikoniska slutbossarna i Soul-serien så det är mycket väkommet att han återvänder i spelets sjätte inkarnation. I SoulCalibur II hade han ett semi-slumpat moveset lånat från andra karaktärer, med några egna moves tillagda. I SoulCalibur VI ser han ut att ha ett avsevärt mycket mer unikt moveset även om han verkar låna mycket från Nightmare. Notera även att Inferno inte är spelbar online, vilket troligtvis är ett tecken på att han är medvetet overpowered. Han lär knappast vara tillåten på turneringar heller utan är bara spelbar för att man ska kunna roa sig med att vara helt broken offline.

Det är fortfarande några veckor kvar innan release. Hinner de announca några fler karaktärer? Vet att många vill ha tillbaka Cassandra, Setsuka och Yun-Seong. Till och med Rock har en viss fan-community, även om han varit konstant underpowered i tidigare spel. Förhoppningsvis blir inte allt för många gamla favoriter låsta till DLC.

SoulCalibur VI släpps den 19’e Oktober till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.