Ivy och Zasalamel återvänder till SoulCalibur VI

Hypen för SoulCalibur VI är högre än någonsin. Nu har två av communityns största favoriter annonserats ut. Zasalamel dök först upp i SoulCalibur III och även om det spelet kanske inte fick bäst betyg i serien så fick denne liesvingande kämpe en massiv fanbas. Det är inte svårt att förstå då han ser ut som kärleksbarnet mellan liemannen och valfri huvudkaraktär från Assassins Creed. I detta spelet har han till större delen återgått till sin första design, med sin vita luva. Han har även ett par gigantiska axelskydd som han utan problem skulle kunna använda som vapen om han nu kände för det. Hans spelstil verkar till större delen vara oförändrad. Han har fortfarande sina mid-range grabs och udda anfallsvinklar.

Ett annat bekant ansikte (No really, eyes up there people) är Ivy. Hon är kanske den mest ikoniska karaktären i serien tack vare hennes udda moveset och minst sagt vågade utstyrsel. Efter att ha provat på att ha jacka i femman har hon nu beslutat att det inte var något för henne. Istället är hennes valda plagg något som skulle få en Playboy-modell att rodna. Ett varningens ord är att hålla sig ifrån kommentarsfältet på videon, då denna är under mer tryck än hennes topp. Det är bara en tidsfråga innan detta startar upp bråk internet över, men för stunden kan vi i alla fall vara tacksamma för att en klassisk karaktär återvänder. Hennes moveset är lika underligt som förut, men av videon att döma tycks det ligga lite mer fokus på long-range grabs. Detta är en arketyp som blivit allt mer populär i fightingspel. Ivy skulle dock passa utmärkt på den ifall de väljer att gå den vägen. Vi får hur som helst vänta på mer gameplay innan vi har några raka svar på den fronten.

Vem tror du kommer visas upp härnäst? Vår gissning är Taki. SoulCalibur VI släpps senare under 2018 till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.