Halloween i Overwatch är här!

Så var det dags för en av Blizzards årliga event i Overwatch – Halloween Terror 2018 är här.

Eventet är live på PC, PlayStation 4 och Xbox One, så passa på att snappa upp lite nya skins, med mera.

Som tidigare år får vi ett specialevent i arkaden – Junkenstein’s Revenge – där du kan välja på två olika spellägen. Dels har du det klassiska Junkenstein’s Revenge, men med utökade hjältar. Tidigare år har vi bara fått Soldier 76, Hanzo, McCree och Ana. I år får vi en utökning med Genji, Brigitte, Torbjörn, Tracer, Zenyatta och Widowmaker. Förvänta er dock ingen hutlös auto aim från Torbjörns Molten Core. Hans ult har bytt skepnad, så ni kan passa på att bekanta er med den, om ni inte gjort det redan.

Utöver det klassiska läget kan ni även öka utmaningen med Junkenstein’s Revenge: Endless Night. Spelare får då välja på samma karaktärer, men ni fortsätter till förbannelse. Högst troligen till att motståndet blir för tufft och ni besegras.

Utöver arkadeventet så får vi även en mängd olika skins, highlights, voice lines och victory poses. Med den nya funktionen “What’s New” kan vi lätt browsa vad som finns att vinna i Halloween Terror. Logga in, ladda om och börja skjut.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.