IO Interactive utlyser skyttetävling i HITMAN: Sniper Assassin

För ett tag sen släppte IO Interactive tillägget Sniper Assassin till HITMAN. Många av oss hade säkert flera roliga stunder framför skärmen när vi hade måltavlan i sikte. Nu är det dags att damma av kunskaperna och sikta lite högre. Nyligen annonserade IO Interactive ut en tävling i ovan nämnda expansion. Den skytt som lyckas toppa poänglistan kan räkna med att bli titulerad i kommande HITMAN 2 när spelets släpps i november.

Hur gör man då? Enkelt. Du börjar med att förhandsboka HITMAN 2 och ladda ned Hitman: Sniper Assassin. Efter det skapar du ett konto på IO Interactives sajt och spelar i solo-läget i nämnda expansion. En vinnare för varje spelplattform (Steam, PS4 och Xbox One) koras när tävlingen avslutas 6 november.

Med andra ord: det är bara att spotta i nävarna, greppa kontrollen (eller datamusen) och sätta igång med dina killshots på det snyggaste sätt som finns.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.