Nu kan du beställa biljetter till FINAL FANTASY XIV Fan Festival 2019

Det är ju inte direkt en nyhet att MMO’s tenderar att ha ganska stora communities. Det är ju trots allt lite av poängen med genren. Det är dock inte många som kan skryta med en spelarbas stor nog att arrangera events även utanför den digitala världen. Final Fantasy XIV hamnar dock under denna kategorin och för tredje gången arrangerar de sin fan-festival, denna gången i Paris. Det utlovas stora announcements och såklart även bonusar för själva spelet. Det kommer hållas i det minst sagt pampiga La Grande Halle de La Villette mellan 2’a och 3’e Februari nästa år, men biljetter finns att få tag på från och med den 30’e Juli. Aktiva spelare kan dock köpa dem redan nu, så passa på innan allmänheten hugger alla.

Vill du veta mer om eventet kan du spana in dess officiella hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.