Bungie har sändning om Destiny nästa vecka

Tyvärr kommer sändningen varken handla om den kommande uppdateringen eller Destiny 2. Istället är det ett nytt avsnitt av deras Ride Along som den här gången tar oss till rymdfästningen The Dreadnaught.

Tillsammans med Andrew Hopps, senior artist, och Brian Frank, senior designer, kommer vi få se hur skapandeprocessen för Destinys senaste område gick till.

Sändningen är på Bungies twitchkanal onsdag den 2 mars. Det exakta klockslaget angavs inte men är förmodligen på kvällen efter 19:00.

Bungie har meddelat att de i veckorna framöver kommer hålla i regelbundna sändningar. Nyheter och kommande uppdateringar kommer varvas med blickar bakom kulisserna.

Bungies nya inriktning är nog ett resultat av att de bytt VD. Den irritation Destinys kollektiv visat i vinteras är med största sannolikhet också anledningen till företagets kommunikationssatsning.

Förhoppningsvis kommer det reparera och stärka banden till spelarna, istället för att testa vårt tålamod.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.