Vi har utforskat The Farm i Destiny 2

Jag tog tillfället i akt och utforskade det social space som vi kommer få i Destiny 2 och det ser intressant ut. På flera olika sätt.

Det är svårt att säga vad jag tycker om stället då det är uppenbart mindre än The Tower, vilket vi lovades skulle vara (mycket) större än sin föregångare. Så är inte fallet just nu. Brist på interaktioner gav inte en särskilt bra bild av det heller, men efter deras demo är jag på sätt och vis inställd på att inte få särskilt mycket. Trots det så är det ett häftigt ställe och det ska bli intressant att se var allt hamnar i den färdiga versionen.

En av de roligare mekanikerna vi fick se var att du kan klättra upp för kanter med din guardian. Du behöver alltså inte nå hela vägen upp för att ta dig till vissa ställen, då du kan häva dig upp om du träffar rätt. Hitboxen verkar vara ganska begränsad för animationen, men det känns varken trasigt eller jättesvårt. Bara lite litet.

Bristen på NPC’s, tillsammans med det begränsade området, gjorde det svårt att föreställa sig hur The Farm kommer bli. Det finns vissa dörröppningar som har osynliga väggar, samt ett yttre område som du inte kommer åt av samma anledning. Jag är väldigt nyfiken på vad som kommer finnas bortom de gränserna. Hela den här hypen kring Destiny 2 har gjort mig lika mängder nyfiken som förbryllad, just för att de lockar med att prova på det, men ger oss väldigt lite att faktiskt prova. Det är tacksamt att de låter oss smaka på vad som komma skall innan release, men det känns på något vis fattigt ändå. Frågorna fortsätter hänga i luften och det känns som att det enda sättet att få svar på mer grundläggande frågor är att faktiskt spela det färdiga spelet.

 

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.