Japansk kulturikon når Switch och PC – Doraemon Story of Seasons ute nu

Japans mest kända figur får ett mysigt managementspel Doraemon Story of Seasons till Nintendo Switch och Steam.
Odla och skörda, fiska och laga mat med Doraemon och gänget.

Doraemon Story of Seasons är det senaste spelet med kulturikonen Doraemon och det första på länge som släpps i väst. Story of Seasons är ett mysigt managementspel där spelare odlar grödor, fiskar och lagar mat i en främmande värld. Genom att knyta vänskapsband och hitta Doraemon knasiga mackapärer ska Nobi och vänner hjälpa skapa ett blomstrande samhälle och försöka hitta hem igen.

Doraemon Story of Seasons finns ute nu till Nintendo Switch och Steam.

Doraemon är ett av Japans största kulturikoner som sedan 1970-talet genererat stora mängder pengar i hemlandet. Genom året har över 60 olika spel släppts med Doraemons namn, men jag vet inte om något nått våra butiker. Nu får vi möjlighet att stifta bekantskap med denna omtyckta katt.

Doraemon är en robotkatt som skickas tillbaka i tiden av Sewashi Nobi, för att hjälpa hans förfader Nobita Nobi som är presterar dåligt i skolan och är mobbad. Doraemon har med sig massor med underliga föremål som används av Nobi för att försöka göra livet bättre för honom, oftast till hans förtret. Mangan och animen har hanterat ämnen som mobbing och vänskap.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.